Så flyttar du smidigast i Alingsås

Vissa resor som vi gör är långa, medan andra är korta. Som när du flyttar inom samma stad. Här kommer tipsen som hjälper dig att flytta smidigt och enkelt.

Anlita flytthjälp

Genom att anlita flytthjälp sparar du både tid, minskar din stressnivå och slipper kånka och bära på tunga saker. Om du jobbar heltid och har barn kommer det att underlätta din vardag mycket. Att flytta innebär ju så mycket: hitta en ny bostad, packa ner saker, städa och så själva flytten. När du beräknar på flytten ekonomiskt bör du också lägga in din tid. Vad gör du bäst? Jobbar eller flyttar dina saker? Att ta ledigt för att flytta och packa ner allt har både en ekonomisk och tidsmässig kostnad. Förutom att det också är stressande. Anlita Qleano som din flyttfirma i Alingsås, och få en kostnadsfri offert inom en minut. Du kan också anlita dem för flyttstädning och naturligtvis gör du RUT-avdrag. Då kostar det inte så mycket.

Packa och sortera

Ofta tänker vi att det riktigt stora jobbet är att flytta sakerna från en bostad till en annan, men det tar lika mycket tid att rensa, packa och sortera. Om du anlitar en flyttfirma kan de om du vill packa åt dig, men du måste rensa och gå igenom dina saker själv. Det är smart att börja rensa i tid. Det är så onödigt att ta med trasiga kläder och skor, gamla lampor och andra saker som bara ligger i garderoben eller i förråd. Ju tidigare du sätter igång, desto mindre stressande kommer det att bli. I annat fall kommer du att behöva ta hand om sakerna när du kommer till din nya bostad.

Städa ur bostaden

Antingen anlitar du Qleano för flyttstädningen också, eller så städar du själv. Det tar tid och kraft att städa. Därför kan det vara smart att börja städa bakom spisen och svåra ställen i god tid.