Skönhetsprodukterna du bör packa på resan

Ska du ut och resa snart? I så fall bör du tänka på vad du ska packa ner för skönhetsprodukter för att klara dig på resan. Att lära sig packa smart kan ta lite tid och många tar med sig alldeles för mycket. Självfallet spelar det också roll hur länge du ska vara borta. Vi ger dig tips på hur du ska tänka gällande skönhetsprodukter om du ska vara borta över en natt eller en längre semester.

En natt eller weekend

Om du bara ska vara borta en natt eller weekend behöver du inte packa allt för mycket. Om du och ditt sällskap ska ut på en klubb eller fin restaurang är det bra att packa ner smink så du kan göra en fin festmakeup på kvällen. När det kommer till skönhetsprodukter bör du satsa på ansiktsservetter, rengöring för ansiktet och ansiktskräm. Om ni ska vara borta i solen är det väldigt viktigt att inte glömma bort solkräm för både kropp och ansikte. Ska du däremot vara hemma i Sverige eller Norden och vill ha en snygg bränna finns det andra knep att ta till. Det svenska skönhetsmärket Ida Warg har gett ut flera brun-utan-sol produkter som fixar brännan på nolltid. Det finns tre olika mousse i varierande styrka beroende på hur brun du vill bli. Det finns även produkter för ansiktet som du kan lägga direkt på huden eller blanda med din dagliga hudkräm. Ett perfekt tips om du fortfarande vill ge sken av att du varit utomlands.

Packa för en längre semester

När du ska vara borta en vecka eller mer kan du packa ner lite fler skönhetsprodukter. Många av oss känner nog att vi vill ha med oss det som vi använder i vardagen som till exempel ögonkräm och parfym. Du kan även packa ner rakhyvel och rakkräm samt en vårdande body lotion. Om du har några speciella produkter du använder till håret får dessa inte heller glömmas bort. Kanske vill du ha med dig ett torrschampo för att snabbt kunna göra dig i ordning på morgonen? Vill du måla naglarna bör du även ta med dig både nagellack och ett topplack att lägga på efteråt. Packlistan blir förstås individuell beroende på vilken typ av person du är och vilka skönhetsrutiner du har. Fundera en extra gång om du kommer använda en sak eller inte innan du packar ner den i väskan. Ett bra tips är att antingen köpa resestorlekar av dina favoritprodukter eller små flaskor som du kan hälla över produkter i. Det är också ett måste för de produkter som du ska förvara i handbagaget eftersom de annars inte kommer att gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen.